טקס הענקת מלגות הצטיינות של בית הספר לסביבה ולמדעי כדור הארץ ע"ש פורטר, לשנה"ל תשפ"א

הטקס התקיים ב-7.6.2021

ביום שני 7.6.2021 התקיים טקס הענקת מלגות הצטיינות של בית הספר לסביבה ולמדעי כדור הארץ על שם פורטר, לשנה"ל תשפ"א.

ההזמנה לטקס >

בשל מגבלות הקורונה, המפגש התקיים באופן מקוון באמצעות תוכנת ה-ZOOM. היה זה מפגש חגיגי של סגל החוג, העובדים, התלמידים הזוכים במלגות וכן בני משפחות התורמים.

השנה הוענקו 28 מלגות הצטיינות לתלמידי תואר שני ושלישי על הישגים לימודיים יוצאי דופן וכן בגין תרומה מיוחדת לביה"ס:  6 מלגות לתלמידי תואר שלישי, 14 מלגות לתלמידי תואר שני ו-8 מלגות לתלמידי תואר ראשון: תלמיד אחד בתכנית המצטיינים בחוג לגאופיזיקה ו 7 תלמידים בתכנית המצטיינים בחוג לגאוגרפיה וסביבת האדם.

זוכי מלגות ההצטיינות הם:

תואר שלישי

החוג לגאופיזיקה: אבוקרט ירין, זיידאן ראזי

החוג לגאוגרפיה וסביבת האדם: הלר-פרלשטין דניאלה, פרנקוס ניקולס

החוג ללימודי הסביבה: בר-שי נורית, לקס ג'ודי

תואר שני

החוג לגאופיזיקה: בן-ארי יואב, בקנשטין ראם, כהן בר, ספיר זיו, פלוטניק תאיר, שימר רן

החוג לגאוגרפיה וסביבת האדם: ברמלי אפרת, גרינפלד אלדד, טל זוהר, פרנץ מיכל

החוג ללימודי הסביבה: איגדלוב סופיה, חסין יואל, מוקד דורון, נבריסקי מורן

תואר ראשון

החוג לגאופיזיקה: בר עילי

החוג לגאוגרפיה וסביבת האדם:  בירו רוני, האס תומר, יחזקאל יובל, ליברוס דניאל, ניסניק מלי מזל, קרסיק עדן דויד, שחל עופר

מלגה מיוחדת על הצטיינות בהוראה הוענקה לתלמידה זיו ספיר: זיו תרגלה שלושה קורסים בחוג לגאופיזיקה וגם נתנה תגבור אישי וחונכות לתלמידי שנה א' שהתחילו לימודים בתקופת הקורונה ולמדו באופן מקוון במשך כל סמסטר א'.

כמידי שנה הוענקו גם מלגות ייעודיות לזכרם של אנשי סגל, עובדים ותלמידים שנפטרו ומשפחותיהם תורמות כל שנה מלגות להנצחת זכר יקיריהם:

לזכרם:

• מלגה ע"ש פרופ' אריה ביתן ז"ל

• מלגה ע"ש פרופ'  עקיבא בר-נון ז"ל

• מלגה ע"ש ד"ר רפי  כצמן ז"ל

• מלגה ע"ש פרופ' דן לבנטל ז"ל

• מלגות ע"ש אדה ושלמה זלמן ניימן ז"ל

• מלגה ע"ש ד"ר רנה סמואלס -עופרן ז"ל

• מלגה ע"ש  אפרת פומפס ז"ל

אנו אסירי תודה לתורמים על תרומתם הנדיבה המאפשרת לנו להביע את הערכתנו לתלמידים המצטיינים בבית הספר.

תודות שלוחות לכל התורמים: משפחת ביתן, משפחת בר-נון, משפחת לבנטל, משפחת סמואלס-עופרן, משפחת עופר, משפחת ניימן,  משפחת פומפס וקרן איידן , הפקולטה למדעים מדויקים ולחברנו פרופ' משה רשף.

ברכות לכל התלמידים המצטיינים מקבלי המלגות - עלו והצליחו!

קישור להקלטת הטקס >