ברכות לעמיתנו פרופ' קולין פרייס שזכה בתואר דוקטור לשם כבוד

פרופ' קולין פרייס קיבל תואר דוקטור לשם כבוד של מהמכון לטכנולוגיה ומדעים בקרוניה, הודו

ברכות לעמיתנו פרופ' קולין פרייס שזכה בתואר דוקטור לשם כבוד

פרופ' קולין פרייס קיבל השבוע תואר דוקטור לשם כבוד מהמכון לטכנולוגיה ומדעים קרוניה (Karunya) שבהודו. זהו מכון מחקר שמוכר ע"י המדינה כאוניברסיטה פרטית לכל דבר עם יותר מ-8000 סטודנטים לכל התארים. מוקד המחקר בקרוניה מתרכז בתחומי המים, אנרגיה, חקלאות, בריאות וביו-טכנולוגיה. השיתוף פעולה בין פרופ' פרייס ואוניברסיטת קרוניה התחיל לפני כמה שנים כאשר נשיא וסגן הנשיא של קרוניה ביקרו בארץ ובאוניברסיטת ת"א. הם מאוד מעוניינים בשיתוף פעולה בנושאים של קיימות, שינויי אקלים, וחיזוי מזג אוויר קיצוני באיזור שלהם.

יחד עם קולין קיבל את התואר המכובד גם מר סרידהארא פניקר סומאנאת, יו"ר סוכנות החלל של הודו, שהיא, כידוע, אחת מסוכנויות החלל המובילות בעולם.

טקס הזכיה באתר City Air News >

טקס הזכייה באתר Business News Week >