ברכות לנבחרת ישראל בתחרות הבינלאומית במתמטיקה לסטודנטים

ברכות לנבחרת ישראל בתחרות הבינלאומית במתמטיקה לסטודנטים שהתקיימה בבלגאובגרד, בולגריה

04 יולי 2019
נבחרת ישראל בתחרות הבינלאומית במתמטיקה לסטודנטים

בתחרות הבינלאומית במתמטיקה לסטודנטים שהתקיימה בבלגאובגרד, בולגריה, השתתפה נבחרת ישראל ודורגה במקום ה-3 בעולם מתוך 73 קבוצות, אחרי המכון לפיזיקה וטכנולוגיה של מוסקבה ואוניברסיטת סט. פטרסבורג. ששת חברי הנבחרת הם אמוץ אופנהיים, דין הירש יואב קראוז ועמרי סולן מאוניברסיטת תל אביב, וניצן טור ועשהאל רייטר מהטכניון. השישה הבטיחו את השתתפותם בנבחרת בזכות זכייתם במקומות הראשונים בתחרות המתמטיקה הארצית שהתקיימה בחודש מרץ 2015 באוניברסיטת תל אביב במימון חברת פיינאל.

בדירוג האישי דורג עמרי סולן במקומות 4-5 מתוך 326 משתתפים, אמוץ אופנהיים במקום ה-6, יואב קראוז במקומות 7-8, דין הירש במקום 19, ניצן טור במקומות 43-44 ועשהאל רייטר במקומות 65-69.

מאמן הנבחרת הוא לב רדזיוילובסקי תלמיד דוקטורט בבית הספר למדעי המתמטיקה באוניברסיטת תל אביב.

בתמונה, משמאל לימין:

דין הירש, יואב קראוז, עשהאל רייטר, ניצן טור, אמוץ אופנהיים, עמרי סולן, לב רדזיוילובסקי.